ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H εταιρεία SANI A.E. αποτελεί έναν από τους κυριότερους εξαγωγείς φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στη Βόρεια Ελλάδα και είναι εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα διαλογής, συσκευασίας και ψυχρής συντήρησης.

Αποστολή της εταιρείας είναι η διανομή των ποιοτικότερων φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Η αφοσίωση της εταιρείας στην αποστολή της εξασφαλίζεται από τις εξαιρετικές και μόνιμες συνεργασίες με επιλεγμένους προμηθευτές και πελάτες.

Η SANI A.E. εξάγει όλα τα είδη των φρούτων και λαχανικών της ελληνικής γης όπως ροδάκινα, νεκταρίνια, σταφύλια, δαμάσκηνα και πιπεριές κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών καθώς επίσης και μήλα, ακτινίδια, πορτοκάλια, μανταρίνια, αγγούρια, μελιτζάνες και τομάτες κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών.

Άλλες κύριες δραστηριότητες της εταιρείας, αποτελούν το εμπόριο και η διανομή τροφίμων, ειδών καθαριότητας και υγιεινής, σε αλυσίδες καταστημάτων λιανικής πώλησης, σε ξενοδοχειακές μονάδες, σε κέντρα μαζικής εστίασης και σε οργανισμούς και φορείς του ευρύτερου Δημοσίου.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στις αγορές της Ανατολικής Ευρώπης και κυρίως στις αγορές της Ρωσίας και Ουκρανίας. Επιπρόσθετα, η εταιρεία είναι σε θέση να διανείμει τα προϊόντα της με όλους τους διαθέσιμους τρόπους μεταφοράς, σε κάθε προορισμό και με κάθε εμπορικό όρο.

 
7,5 χλμ Βέροιας - Νάουσας,
591 00, Βέροια Ημαθίας (Τ.Θ. 48)
Τ +30 23310 93360 - 4
Φ +30 23310 93365